Det här med att vara medelålders kvinna och helt plötsligt vakna upp en dag och inse att det behövs pärlor i mitt liv. Det var precis vad som hände någon gång i början av 2022 – jag vaknade och behövde ha pärlor. Föga anade jag att det skulle växa till ett stort intresse, och dessutom en hobbyverksamhet.

Privat halsband.

Så blev det, dock. Och nu sitter jag här och förbereder mig för att börja sälja halsband. Och jag har sååå kul! 😀

Jag sitter och letar efter pärlor och hängen i timtal. Jag kan verkligen ägna en hel dag åt det. Köper hem gör jag, dessutom. Inte allt på en gång – men tillräckligt för att ha tagit reda på vad jag gillar som mest just nu. Jag gissar att min smak kommer att förändras allt eftersom. Det har den redan gjort, allt eftersom jag lär mig nytt. Snyggare blir allting, dessutom – hela tiden.

Det här är helt klart bland det roligaste jag gjort på många år. Jag har många hobbys – de flesta är dyra och tar mycket plats. Så även den här hobbyn. Men till skillnad från mina andra hobbys ser jag en möjlighet att kunna göra något jag tycker är skitkul och samtidigt bli sponsrad genom att sälja större delen av det jag gör.

Jag kommer enbart att göra sådant jag tycker är skitsnyggt eller ashäftigt själv. En del (det mesta) kommer att vara kopior eller snarlika sådant jag gör åt mig själv. Annat kommer att bestå av sådant jag tycker är vansinnigt snyggt, men inte vill bära själv.

Dessutom tar jag mig friheten att strunta i att jag är 46 år gammal, och gör sådant jag gillar. Ni kommer att hitta allt från dödskallar till växtinspirerat till.. allt (det jag har råd att ta hem, i alla fall) jag tycker är snyggt.

Som skvaller kan jag berätta att mycket, i alla fall just nu, kommer att gå åt svart/rött/silver. Jag har planer på att framöver ta in lite andra färger också, men det dröjer nog en stund. En sak i taget – och det viktigaste är att jag har roligt under tiden.

Och tro mig – roligt, det har jag! ♥

 

Dela glädjen!
Ellabella.se

Välkommen till min hobbyverksamhet – här säljer jag bland annat halsband och så småningom, lite annat smått och gott.

 

Välkommen in i butiken! 🙂

 

Pärliga hälsningar,
Malinka Persson

Translate
Instagram