Efter veckor och månader av diverse trial and error när det gäller själva halsbanden, har jag nu äntligen fått ihop ett antal jag är riktigt, riktigt nöjd med – och enormt stolt över att kunna sälja. Ännu mer mallig är jag över min webbutik, som jag hoppas kommer att fungera för både dig och mig.

Det som finns i butiken just nu är första lasset med halsband. Så småningom kommer det fler – jag har redan beställt hem grejer att göra nya, roliga saker med.

Alltså, ni anar inte vad jag tycker att det här är roligt. Det var länge sen jag kände så passionerat för något, så det är verkligen enormt kul att göra det här. Dessutom råkar jag tycka att jag har rätt bra smak. Det är naturligtvis min stora förhoppning att du också tycker det. 😀

Men alltså, nu är det dags! Jag har lagt upp de första halsbanden (tolv till antalet) i butiken, så det är bara att shoppa loss.

Och vet du vad som skulle göra mig skitglad? Om du skickar en bild på dig själv i ditt nya halsband, och ännu bättre – om jag får visa det här på hemsidan!?

Och du – ett stort tack på förhand för att du handlar av mig. Jag uppskattar det verkligen, och det borgar för framtida halsband som kommer att vara till glädje för många. ♥

Ooooh – nu kom det just ett paket till mig!!! Med grejer! Måste rusa och titta vad det är för något! ♥

Wheeeeeee!!!!

 

Dela glädjen!
Ellabella.se

Välkommen till min hobbyverksamhet – här säljer jag bland annat halsband och så småningom, lite annat smått och gott.

 

Välkommen in i butiken! 🙂

 

Pärliga hälsningar,
Malinka Persson

Translate
Instagram