Av någon anledning tycker jag ju att det här är skitkul. Vet inte varför, men jag gör det. Något som har hänt den senaste veckan är att jag börjat titta på nya sätt att göra smycken. För någon vecka sen kom jag på att det här med läderband och pärlor rimligtvis torde funka.

Och tro på fan, det gjorde det! Jag har gjort ett par, tre stycken åt mig själv, och ett åt en kompis för utvärdering. För mig funkar det förvånansvärt väl. Jag har hittat en lösning på knäppning som fungerar för mig, och förhoppningsvis för de som eventuellt köper också.

Jag håller för övrigt på att göra en rad pärlband som ska fästas på just läderremmar. Det kommer att bli sjukt snyggt, och dessutom väldigt användbart. Du kommer att kunna använda dem som armband – men också som fotlänk, om du gillar sånt.

I övrigt har jag fått hem en del nya grejer som ska sättas ihop till färdiga smycken, och väntar fortfarande på lite till. Det kommer att bli skitläckert, och jag är nöjd redan på förhand. 😀

Bara en sån grej, liksom. 😮

Ooh, och vet ni vad? Jag håller på att sy en väst åt mig själv på vilken jag ska trycka en bild på ett (kommande) halsband, och loggan för ellabella.se! ♥ Jag skriver ut trycket hemma och stryker på med strykjärn – något jag aldrig har gjort förut. Tro mig när jag säger det; det har gått åt fyra (snordyra) specialpapper för att få till det rätt. Herregud, mycket krångligare än jag trodde. 😀

Men efter denna köpnoja jag haft ett tag, behöver jag sälja lite halsband och grejer för att kunna köpa mer.

Så köp gärna ett halsband – åt dig själv eller någon annan. Nu är det ju sommar, så det är ju ett alldeles ypperligt tillfälle att flasha snygga smycken rent generellt. Jag har alltid något av mina halsband på mig – och nu också ett par, tre armband på varje arm. Jag känner mig ursnygg, skall erkännas. ♥

 

Dela glädjen!
Ellabella.se

Välkommen till min hobbyverksamhet – här säljer jag bland annat halsband och så småningom, lite annat smått och gott.

 

Välkommen in i butiken! 🙂

 

Pärliga hälsningar,
Malinka Persson

Translate
Instagram