Det är fullt tillåtet att testa grejer för att se hur det funkar, hur det ser ut, om det är något som kan vara värt att lägga tid och energi på. Idag var det dags för örhängen – fyra par blev det, bara sådär, rakt av. 😮

Mina första egna örhängen! <3

Jag är lite sådär löjligt nöjd, måste jag erkänna. Visst behöver jag öva på tekniken, men bortsett från det är jag skitnöjd. Det jag mest ville ha var det andra paret från vänster. Jag har gjort ett halsband åt mig själv med både den svarta metallprylen och den vinröda pärlan, och ville ha ett örhänge som matchar.

Nu har jag det. ♥

Sedan blev det liksom flera par till, av bara farten. Det svarta paret längst till vänster är ju neutralt och bra, och kommer förmodligen att funka till i princip allt. Det bruna paret näst längst till höger funkar ihop med armbanden jag har på vänster arm (som går åt brunt, nästan hela bunten).

Och paret allra längst till höger passar hur bra som helst med mitt eget Drama Queen. Att jag dessutom har ett matchande armband till gör ju liksom ingen skada.

Det här är ju så skitkul så jag blir alldeles kvillrig. Jag älskar örhängen. För ett eller ett par år sen ägnade jag flera månader åt att köpa ett gäng nya örhängen – betydligt dyrare än jag någonsin gjort, men det var det värt. (På Etsy, för den som undrar.)

Men det är fasiken så jävla roligt att göra dem själv. Det ska bli otroligt intressant att se hur framtida örhängen kommer att se ut. Just hur kreativ jag kommer att vara i mitt örhänges-tänk, så att säga. Det återstår att se, men för tillfället tar jag mig friheten att vara sådär fånigt, löjligt nöjd med mig själv. 😀

I morgon är en ny dag. Vilka skönheter jag klämmer ut ur händerna då återstår att se. För dagen är det färdigknåpat. Behöver börja planera för fotografering av alla nya halsband, så att jag kan börja lägga upp dem i butiken.

Håll utkik, vetja! 🙂

 

Dela glädjen!
Ellabella.se

Välkommen till min hobbyverksamhet – här säljer jag bland annat halsband och så småningom, lite annat smått och gott.

 

Välkommen in i butiken! 🙂

 

Pärliga hälsningar,
Malinka Persson

Translate
Instagram