Nu har värmen slagit till i Västerås där jag bor. Helt plötsligt har det som hittills (för mig) varit en överkomlig sommar, blivit en tid jag mår riktigt dåligt av. Jag hanterar inte värme bra alls, utan blir rejält sänkt.

Det är tur att det finns en omgång nya halsband – och faktiskt några armband, som kommer upp i webbutiken inom någon vecka (hoppas jag). Det som återstår är att fotografera dem på modell, vilket är planerat att ske i helgen.

Utöver det tror jag inte att det kommer något nytt förrän till mitten av hösten. Min kropp och min hjärna går in i överlevnads-mode i sån här värme, vilket innebär att jag inte klarar av att göra mycket mer än det allra mest nödvändiga – typ; andas, hinka te, gå med hunden runt ett par hus… Att vara kreativ är inte min starkaste sida just nu, eftersom hjärnan helt enkelt inte fungerar.

Men – det kommer ett gäng nya halsband/armband, förhoppningsvis under nästa vecka. Jag är sjukt nöjd med dem allihop – och tro mig när jag säger det; jag har gjort flertalet till som jag tagit isär för att jag inte varit nöjd. 😀

Så ta en titt i webbutiken, och köp gärna det du gillar. De finns bara i max fyra exemplar – ibland ännu färre, så det gäller att passa på.

Gilla gärna Ellabella.se på Facebook och Instagram – där får ni nyheterna direkt serverade! ♥

 

Dela glädjen!
Ellabella.se

Välkommen till min hobbyverksamhet – här säljer jag bland annat halsband och så småningom, lite annat smått och gott.

 

Välkommen in i butiken! 🙂

 

Pärliga hälsningar,
Malinka Persson

Translate
Instagram