En kompis till mig skryter om sina halsband till kompisar som bor utanför Sverige. Det har efterfrågats att jag skickar till länder utanför Sverige (vilket jag valt bort, till största delen för att jag är lat och bekväm och inte trodde att någon utanför Sverige skulle vara intresserad), så…

från och med nu gör jag det! 🙂

Från och med nu kommer jag att skicka köpta smycken till Norge, Finland och Danmark. Det blir, liksom i Sverige, en fast portokostnad oavsett hur många halsband man köper (alltså blir det billigare frakt om man köper minst två – just sayin’).

Så nu önskar jag nya kunder utanför Sveriges gränser välkomna in i butiken. Det blir en första gång för mig, så det känns lite läskigt – men tillsammans ska vi nog klara av det så det blir rätt och att halsbanden kommer fram till rätt människa. 😀

Stort tack för att ni har önskemål, så jag får arslet ur. ♥

 

Dela glädjen!
Ellabella.se

Välkommen till min hobbyverksamhet – här säljer jag bland annat halsband och så småningom, lite annat smått och gott.

 

Välkommen in i butiken! 🙂

 

Pärliga hälsningar,
Malinka Persson

Translate
Instagram