Det har hänt en hel del sen i höstas, när hela butiksdelen kajkade ihop. Jag genomgår just nu en cellgiftsbehandling för den tumör jag visade mig ha i ena bröstet. Att gå på cellgifter är ingen dans på rosor, och jag har haft extremt lite ork de senaste månaderna.

Men när jag har ork, ägnar jag mig gärna åt mina pärlor. Jag har köpt hem en hel del nytt, och det finns således en del nya halsband till salu. De flesta finns i flera exemplar, medan något enstaka bara finns i ett enda exemplar.

Jag är halvvägs igenom min cellgiftsbehandling, och när den och efterföljande strålning är klar vill jag gärna fira det genom att tatuera mig.

Köp gärna ett eller ett par halsband – pengarna kommer att gå raka vägen till nämnda tatuering.

Stort tack för att du väljer att köpa mina halsband. De börjar bli rätt många här hemma och söker desperat nya hem med ljus och lykta. ♥ 😀

Min ambition i år är att faktiskt bli av med de halsband jag gör. Jag har rätt många privata, vilket jag är jättenöjd med – men resten. De jag antingen har ett eget av, eller som jag tycker är skitsnygga men inte vill ha själv.

Så känn dig inbjuden att attrahera lite ögonfröjd in i din vardag. ♥

/Malinka P.

Detaljbild på pärlor under skapande av halsband.

 

Dela glädjen!
Ellabella.se

Välkommen till min hobbyverksamhet – här säljer jag bland annat halsband och så småningom, lite annat smått och gott.

 

Välkommen in i butiken! 🙂

 

Pärliga hälsningar,
Malinka Persson

Translate
Instagram