Försvarsmaktens Ella, min första hund, brydde sig inte nämnvärt om skönhet. Hon njöt hejdlöst av livet och älskade allt och alla. Det är till hennes minne jag valde att kalla min hobbyverksamhet just ellabella.se (ett av mina första smeknamn på henne). Ella bella råkar dessutom betyda “vacker hon” på italienska (enligt Google translate), vilket känns väldigt passande i sammanhanget.

Försvarsmaktens Ella

Själv bor jag i Västerås tillsammans med min katt Molly (10 år) och min hund Boyo (2 år). Jag gillar estetik och vackra ting i största allmänhet. Smaken är som alla vet delad, men det du hittar här på ellabella.se är sådant jag själv tycker är sådär skitsnyggt.

Såhär i början kommer jag främst att sälja halsband, men det finns stora möjligheter att jag så småningom också kommer att sälja fotografi på ett eller annat sätt. Jag tänker mig att det här får bli en plattform för all min kreativitet.

Ellabella.se drivs som hobbyverksamhet. Inkomsterna är framför allt tänkta att sponsra vidare inköp till smyckestillverkning och eventuella andra saker jag väljer att sälja här.

Jag önskar dig varmt välkommen till min kreativa fristad och hoppas att du hittar något du tycker riktigt mycket om. ♥

Malinka Persson
självporträtt 2022

 

Dela glädjen!
Ellabella.se

Välkommen till min hobbyverksamhet – här säljer jag bland annat halsband och så småningom, lite annat smått och gott.

 

Välkommen in i butiken! 🙂

 

Pärliga hälsningar,
Malinka Persson

Translate
Instagram